Binnenbepleistering

Gevelwerken Gevers bepleistert uw buitengevel én uw binnenmuren, met hoge afwerkingsgraad en kwaliteit. Omdat pleisterwerk een belangrijk onderdeel is voor uw (ver)bouwwerken, verdient dit zeker en vast de nodige aandacht én de toewijding van een ervaren vakman!

Een goede binnenbepleistering moet volgens de richtlijnen van de fabrikant en volgens de regels van de kunst, in een loodrechte laag en binnen de voorziene tolerantie. We pleisteren het kwaliteitsvol natuurgips op een gemiddelde dikte van 10 mm. Vooraf dekken we de vloeren, deuren en ramen proper af. Nadien kuisen we alles mooi op en nemen alle afval zelf mee.

Voor alle kleinere werken zoals het uitvlakken van slaapkamers of zolders, plaatsen van gyproc en afwerking is er slechts 1 adres: Gevelwerken Gevers doet het voor U!

We werken snel, doch accuraat en garanderen een perfecte afwerking. We komen graag eerst ter plaatse voor een bespreking, opmetingen, budget en planning van de werken. Nadat de afspraken zijn gemaakt, kunnen de werken van start gaan volgens overeenkomst en mogelijkheden. Mail of bel ons: dan kunnen we samen ter plaatse bespreken wat voor uw muren de beste oplossing is. 

Kiezen voor Gevelwerken Gevers is kiezen voor vakmanschap, aan een correct budget en goede voorwaarden. Wij werken vanuit Sint-Niklaas in de hele regio Waasland, voor alle particulieren en ondernemingen.

Binnenbepleistering - Gevelwerken Gevers
Binnenbepleistering - Gevelwerken Gevers