Kiezen voor Gevelwerken Gevers is kiezen voor vakmanschap, aan een correct budget en goede voorwaarden. Wij werken vanuit Sint-Niklaas in de hele regio Waasland, voor alle particulieren en ondernemingen.

We komen ter plaatse voor bespreking, opmeting, budget en planning van de werken. Nadat de stelling is geplaatst en de gevel is voorbereid, worden de stalen getest en kunnen de werken van start gaan.

  • Gevelbepleistering of crepi als oplossing: de uitstraling van uw gevel is belangrijk! Crepi of gevelpleister geeft uw pand een optimale bescherming én een aparte uitstraling. Wanneer U liever geen stenen gevel ziet, brengt gevelbepleistering een mooie oplossing, met cachet!
  • Wij isoleren uw gevels om dan perfect af te werken met crepi volgens de regels van de kunst.
  • Goed uitgevoerde bepleistering zorgt voor extra bescherming van uw gevels. Gevelwerken Gevers zorgt met professioneel uitgevoerd pleisterwerk dat vochtindringing tegengehouden wordt. Waar nodig wordt de gevel gereinigd en alle onzuiverheden op de gevel weggewerkt. Zaakvoerder Chris Gevers komt zijn afspraken altijd na en combineert zijn zin voor kwaliteit met ervaren vakmanschap om uw klantentevredenheid te garanderen.

Chris Gevers draagt klantentevredenheid, service en kwaliteit steeds zeer hoog in het vaandel: als zelfwerkend zaakvoerder heeft hij direct contact met zijn klanten en staat hij zelf garant voor de perfecte realisatie van al uw werken, wenken en wensen. Gevers en Gevels… zo goed als één geheel voor U!