Gevelwerken Gevers

Welkom bij Gevelwerken Gevers

Contact

Gevelisolatie

Alle gevelwerken in Sint-Niklaas en omgeving

Gevelwerken Gevers plaatst professionele gevelisolatie met buitenbepleistering in elke gewenste stijl  en afwerking. Crepi of kaleien, en ook sierpleister.

Van de grondige schoonmaak- en onderhoudsbeurt aan de bestaande gevel, over het plaatsen van de buitenisolatie, tot de perfecte afwerking met buitenpleister: wij zorgen voor een sluitende isolatie van uw buitengevels met een aantrekkelijk nieuw uitzicht voor uw woning of bedrijfsgebouw.

Bovendien betekent gevelisolatie een grote besparing op uw energiekosten, en verhoogt u de waarde van uw woning.

Onze aanpak

  • Wij beginnen elk project met een opmeting ter plaatse en een bespreking van vereisten, budget en planning.
  • Op het afgesproken moment beginnen wij aan de werken. Waar nodig wordt de gevel gereinigd en het oppervlak voorbereid. Alle onzuiverheden op de gevel worden weggewerkt.
  • Vervolgens plaatsen we het isolatiemateriaal. Wij werken met hoogwaardige isolatieplaten die aan de gevel bevestigd worden met een lijmspecie. Al het materiaal dat we gebruiken komt van merken die consistent de kwaliteit leveren die wij willen bieden aan onze klanten.
  • De bepleistering kan in crepi, kaleiwerk, maar wij staan ook sterk in sierpleister volgens elk ontwerp. Een keurige afwerking rond ramen en deuren en stenen of houten elementen als dorpels en lateien spreekt vanzelf. De mortel kan gekleurd worden en aangebracht met uiteenlopende afwerking, zodat u naar wens kan personaliseren.
  • Wij brengen de pleiter aan volgens de regels van de kunst. Functioneel zorgen wij voor een sluitende afdichting zonder koudebruggen en dus een perfecte isolatie tegen koude en vochtindringing. Esthetisch geven wij uw gevels een mooie nieuwe aanblik.
Gevelwerken-Gevers-Gevelisolatie

De voordelen van gevelisolatie

De opgelegde normen voor isolatie van huizen en bedrijven worden steeds strenger in de strijd tegen de klimaatverandering. Voor oudere gebouwen vormt dit echter een probleem: bijkomende isolatie plaatsen is vaak moeilijk en zorgt voor ruimteverlies binnen.

Bovendien kan extra binnenisolatie onmogelijk zijn door een te nauwe spouwmuur. Een beschadigde gevel kan het effect van de binnenisolatie ook tenietdoen door indringend vocht.

Dit stelt zich niet bij gevelisolatie. Het isolatiemateriaal wordt tegen de buitengevel geplaatst en dan bedekt met bepleistering. Er is geen centimeter ruimteverlies binnen, en vocht krijgt geen kans meer omdat de isolatie en bepleistering aangebracht worden zonder onderbreking (dus geen koudebruggen).

Gevelisolatie beschermt uw woning tegen alle weersinvloeden en vocht, verlaagt uw energierekening sterk, verhoogt de waarde van uw woning, en geeft ze een frisse nieuwe look.

Gevelwerken-Gevers-Projecten
Gevelwerken-Gevers-Projecten
Gevelwerken-Gevers-Projecten
Gevelwerken-Gevers-Projecten

Mail of bel ons: wij komen graag snel ter plaatse voor een vrijblijvende bespreking, opmeting en offerte.