Gevelrenovatie

Kiezen voor Gevelwerken Gevers is kiezen voor vakmanschap, aan een correct budget en goede voorwaarden. Wij werken vanuit Sint-Niklaas in de hele regio Waasland, voor alle particulieren en ondernemingen.

We komen ter plaatse voor bespreking, opmeting, budget en planning van de werken. Nadat de gevel is voorbereid, worden stalen getest en kunnen de werken van start gaan.

  • uitslijpen van voegen: alvorens een gevel mooi te kunnen opvoegen, dienen natuurlijk eerst de oude voegen te worden uitgeslepen. Dit werk dient met de nodige aandacht en oog voor detail te gebeuren, als perfecte voorbereiding op het vervolgens mooi opvoegen van uw gevel. We kunnen zowel een deel van uw oudere gevel(s) herstellen, als de gevels die belangrijk zijn voor U onderhouden en vernieuwen, naar wens.
  • voegwerken op gevels: de uitstraling van uw gevels is belangrijk! Goed uitgevoerd voegwerk zorgt voor extra stevigheid én bescherming van uw gevels. Gevelwerken Gevers zorgt er met professioneel uitgevoerde voegwerken voor dat vochtindringing voorkomen wordt. De gevels worden gereinigd en onzuiverheden op de gevel weggewerkt. Chris Gevers combineert zijn zin voor kwaliteit met ervaren vakmanschap om uw klantentevredenheid te garanderen.
  • speciaal zandstralen: uw voorgevel, zijgevel en/of achtergevel kunnen eveneens door Gevers gezandstraald worden. Hiervoor gebruiken wij moderne technieken die zorgen voor een snel resultaat en absolute tevredenheid . Gevelwerken Gevers zal uw gevels zandstralen/nevelstralen zodat uw pand weer die uitstraling krijgt die U voor ogen heeft.
  • Wenst U meer informatie over gevelisolatie, gevelpleister of crépi, gevelplinten, steenstrips buiten of binnen, kaleiwerk met kalkpleister, hydrofuge of waterafstotende middelen: mail of bel ons even. Met ons vakmanschap en focus op kwaliteit zorgen duurzame en innovatieve technieken voor een schitterend resultaat. Zo bent U weer voor jaren zeker: een geruststellend gevoel!

Chris Gevers draagt klantentevredenheid, service en kwaliteit steeds zeer hoog in het vaandel: als zelfwerkend zaakvoerder heeft hij direct contact met zijn klanten en staat hij zelf garant voor de perfecte realisatie van al uw werken, wenken en wensen.Vanaf het uitslijpen van voegen en reinigen/nevelstralen van de gevel tot de voegwerken.. Steeds ben ik ter plaatse om de werken op te volgen en mee uit te voeren!! Gevers en Gevels… zo goed als één geheel voor U!

Gevelrenovatie - Gevelwerken Gevers

Torbo ®

Het TORBO® rotatiewervelsysteem is een lagedruk straalsysteem dat lucht, water en een op de ondergrond afgestemd straalmedium combineert. Doordat de dosering van alle drie de componenten door elektronische regelsystemen zeer nauwkeuring kan worden ingesteld, is het mogelijk om vrijwel elke ondergrond te reinigen. Het TORBO® rotatiewervelsysteem kan toegepast worden voor o.a. reiniging van natuursteen, baksteenmetselwerk en minerale pleisterwerken. Het verwijderen van verf is echter niet mogelijk.

TORBO® reinigen gebeurt door middel van het besproeien met zeer fijne verpulverde, siliciumvrije minerale ertsen. Het mineraal wordt in de ketel gemengd met water en in de verhouding van 80:20 uit de ketel geperst. Op deze wijze wordt de stofontwikkeling met 95% teruggebracht. Het waterverbruik kan tot 0,1 L/min worden gereduceerd. Door de veelzijdige instelbaarheid is het mogelijk om bijna alle ondergronden zonder beschadigingen te reinigen.

Gevelrenovatie - Gevelwerken Gevers