Gevelwerken Gevers

Welkom bij Gevelwerken Gevers

Contact

Gevelrenovatie

Alle gevelwerken in Sint-Niklaas en omgeving

Gevelwerken Gevers renoveert uw gevels zodat vochtindringing verleden tijd is. Uw gevels zijn duurzamer en beter bestand tegen alle weersinvloeden. En ze krijgen een opgefrist uitzicht, zodat ze er zelfs na vele jaren weer als nieuw uitzien.

We kunnen een deel van uw oudere gevels herstellen, en/of gevels onderhouden en vernieuwen waarvan u het uitzicht wilt of moet bewaren. Alle renovatiewerken aan gevels van monumenten en geklasseerde of beschermde gebouwen zijn dus eveneens mogelijk.

Onze aanpak

  • We komen ter plaatse voor opmeting en bespreking van budget en planning van de werken. Nadat de gevel is voorbereid, worden stalen getest en kunnen de werken van start gaan.
  • De gevels worden grondig gereinigd. Alle onzuiverheden worden verwijderd.
  • Uitslijpen van voegen: alvorens een gevel mooi te kunnen opvoegen, moeten eerst de oude voegen uitgeslepen worden. Dit is secuur en nauwkeurig werk dat dient te gebeuren met de nodige aandacht en oog voor detail.
  • Voegwerken: met hoogwaardige mortel vullen we de voegen weer op en verzorgen een keurige afwerking. We dragen er ook nauwgezet zorg voor dat elke voeg volledig afgedicht is. Goed uitgevoerd voegwerk zorgt immers voor extra isolatie en bescherming van uw gevels en binnenmuren.
Gevelwerken-Gevers-Gevelrenovatie

Gevelrenovatie is veel meer dan enkel voegwerken

Als deel van een gevelrenovatie kunnen we ook andere technieken toepassen. Zandstralen of nevelstralen van uw gevels verwijdert vuil, smog, resten van begroeiing,...

Uw gevels krijgen zo een mooi en schoon uitzicht en de aanblik van een nieuwbouw.

Gevelwerken Gevers is meer dan gevelrenovatie

Bent u de bakstenen beu? Wij bekleden uw gevels met crepi, al dan niet met bijkomende isolatie. Ook kaleiwerken zijn mogelijk, en creatie of restauratie sierpleister in elk ontwerp.

Wij staan ook graag in voor alle voegwerken bij verbouwing of nieuwbouw voor zowel particulieren als bedrijven.

Gevelwerken-Gevers-Projecten
Gevelwerken-Gevers-Projecten
Gevelwerken-Gevers-Projecten
Gevelwerken-Gevers-Projecten

Mail of bel ons: wij komen graag snel ter plaatse voor een vrijblijvende bespreking, opmeting en offerte.