Voegwerken

Kiezen voor Gevelwerken Gevers is kiezen voor vakmanschap, aan een correct budget en goede voorwaarden. Wij werken vanuit Sint-Niklaas in de hele regio Waasland, voor zowel particulieren als ondernemingen. Wij zijn  gespecialiseerd in verschillende soorten voegwerk!

Zo kan u kiezen tussen platvolle voegen, schaduwvoegen, geborstelde voegen,...

Wij zijn in het bezit van het certificaat snij- en knipvoegwerk. Deze ambachtelijke manier van voegen werd vooral vroeger toegepast. Ook beschermde monumenten kunnen wij zo zonder probleem in ere herstellen.

We komen ter plaatse voor bespreking, opmeting, budget en planning van de werken. Nadat de gevel is voorbereid, worden de nodige stalen getest en kunnen de werken van start gaan.

  • Voegwerken op gevels: de uitstraling van uw gevels is belangrijk! Goed uitgevoerd voegwerk zorgt voor extra stevigheid én bescherming van uw gevels. Gevelwerken Gevers zorgt met professioneel uitgevoerde voegwerken dat vochtindringing voorkomen wordt. Waar nodig worden gevels gereinigd en onzuiverheden op de gevel weggewerkt. Chris Gevers combineert zijn zin voor kwaliteit met ervaren vakmanschap om uw klantentevredenheid te garanderen.
  • Chris Gevers werkt voor de voegwerken graag met professionele mortel… We gebruiken voegmortel van o.a. Cement en Weber of Seifert, al dan niet gekleurd naar wens. We kunnen een deel van uw gevel(s) herstellen, of de gevels onderhouden die belangrijk zijn voor U.
  • Zeer goede referenties in de loop der jaren!! Van hoevestijl tot strak en modern!

Chris Gevers draagt klantentevredenheid, service en kwaliteit steeds zeer hoog in het vaandel: als zelfwerkend zaakvoerder heeft hij direct contact met zijn klanten en staat hij zelf garant voor de perfecte realisatie van al uw werken, wenken en wensen. Gevers en Gevels… zo goed als één geheel voor U!

Voegwerken - Gevelwerken Gevers