Gevelwerken Gevers

Welkom bij Gevelwerken Gevers

Contact

Voegwerken

Alle gevelwerken in Sint-Niklaas en omgeving

Gevelwerken Gevers voert alle voegwerken uit aan woningen, commerciële panden en bedrijfsgebouwen. Deskundig uitgevoerde voegwerken bepalen de stevigheid en duurzaamheid van uw gevels en dus de levensduur van uw woning.

U kan bij ons terecht voor voegwerken bij zowel renovaties als nieuwbouwprojecten. Wij voegen woningen van particulieren, maar ook commerciële en bedrijfsgebouwen in opdracht van ondernemingen of in onderaanneming voor bouwbedrijven.

Onze voegwerken

Wij zijn  gespecialiseerd in verschillende soorten voegwerk. Zo kan u kiezen tussen sluiervoegen, knipvoegen, platvolle voegen, schaduwvoegen, geborstelde voegen,...

Wij zijn in het bezit van het certificaat snij- en knipvoegwerk. Deze ambachtelijke manier van voegen werd vooral vroeger toegepast. Ook beschermde monumenten kunnen wij zo zonder probleem in ere herstellen.

We komen graag eerst ter plaatse voor een bespreking, opmetingen, budget en planning van de werken. Nadat de afspraken zijn gemaakt, kunnen de werken van start gaan volgens overeenkomst en mogelijkheden. We werken snel, doch accuraat en garanderen een perfecte afwerking.

Gevelwerken-Gevers-Voegwerken
Gevelwerken-Gevers-Projecten
Gevelwerken-Gevers-Projecten
Gevelwerken-Gevers-Projecten
Gevelwerken-Gevers-Projecten

Mail of bel ons: wij komen graag snel ter plaatse voor een vrijblijvende bespreking, opmeting en offerte.